Festlig juleafslutning på Mødestedet

Torsdag den 20. december bød Mødestedet indenfor i varmen til et par timers hygge med lidt fællessang og underholdning. Bente Kjøller havde taget sit sangkor med, som sang et par kendte og ukendte sange og Bente læste årets julehistorie for forsamlingen. Ind imellem var der også tid til at Mødestedets brugere kunne få rørt deres sangstemmer inden der blev serveret dejlige varme æbleskiver og gløgg samt kaffe med småkager.
Mødestedet starter op med sine aktiviteter igen den 7. januar.

Trine Gadeberg underholdt på Mødestedet

Onsdag den 26. september 2018 var 120 brugere og medlemmer af seniorlubben samlet på Mødestedet i Bramming for at være med til at fejre at Mødestedet havde fået et længe næret ønske om nye borde og stole opfyldt.
Mange havde i længe klaget over slidte borde og stole, som ødelagde tøjet og gav splinter i fingrende med mere.
På et tidspunkt besluttede Kurt fra Seniorklubbens bestyrelse at prøve at søge nogle fonde til formålet. Han fandt frem til at Sydenergi havde vækst- innovations pulje¨, som støtter sådanne formål. Her fik han bevilget 25.000 kroner til hjælp til det. Da nye borde og stole koster 50.000 kroner, manglede han der efter stadig lidt. Her blev han anbefalet at prøve at søge Veluxfondens pulje til støtte for aktive ældre. I løbet af forholdsvis kort tid fik han her meddelelse om bevilling af de sidste 25.000 kroner, hvorefter man nu var klar til at indkøbe de tiltrængte nye borde og stole til Mødestedet.
Dette blev fejret med fælles kaffebord og efterfølgende underholdning, hvor man havde været så heldige at få den populære sangfugl og entertainer, Trine Gadeberg, til at komme og underholde med sang og anekdoter, som ikke efterlod et øje tørt hos de fremmødte brugere.

Julemarked 25. november 2017

Lørdag den 25. november inviterede Brugerrådet på Mødestedets Aktivitetscenter i Skolegade til sit årlige julemarked.
Mange mennesker fandt vej til julemarkedet, hvor man blev fristet af duften af gløgg og æbleskiver med mulighed for også at få en gratis småkage til.
De små boder i salen bød på mange flotte ting, som Mødestedets brugere havde fremstillet i årets løb, og mange var heldige at finde julegaven eller måske en ting til at supplere samlingen af julepynt, lige som også den traditionelt tilbagevendende tombola havde mange flotte gevinster til de heldige vindere, som trak de rigtige numre. Også julemanden, som blev vækket i vandtårnet samme dag, lagde vejen forbi for at se om der skulle være lidt inspiration til at have med rundt når han inden længe skal ud med kanen.

Fra Mødestedets juleaflutning 15. december 2017

Traditionen tro holdt Mødestedet den 15. december sin juleafslutning, hvor brugerne mødtes i salen til gløgg og æbleskiver og et par timers fælles hygge inden man drog hver til sit til sine egne juleforberedelser.
Mange af de daglig brugere mødte op, og dagen blev ikke mindst festliggjort af sangeren Bo Young, søn af den legendariske Jodle Birge, som de fleste stadig husker, - og hans talent for sang og underholdning fornægtede sig ikke da han med sin flotte præstation og gode gamle kendte træffere såvel som nye og selvfølge var der også flere af de elskede melodier Jodle Birge havde på sit repertoire , fik hele salen til synge og rulle med. Efter en pause fortsatte Bo med flere sange og sluttede af med ”Skul’ gammel venskab rejn forgå” inden brugerrådets formand takkede for fremmøde med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår og et på gensyn den 5. januar, hvor Mødestedet igen starter en ny sæson.

Klik på menuerne til venstre for at komme ind til billederne